bmX Paardensportsbodems

bmX Paardensportsbodems

INFO

Bent u op zoek naar een paardenomheining of hekwerk? BmX Horse Products biedt u diverse mogelijkheden voor een paarden omheining.

Een goede bodem is van groot belang voor de ruitersport. Maar wat is nu een goede bodem? U weet waarschijnlijk wel wanneer het niet goed is. Een goede paardensport bodem is stabiel, veerkrachtig en goed waterdoorlatend.

bmX Horse Products is gespecialiseerd in eb en vloed bodems. Deze bodem biedt de juiste hardheid, veerkracht en stabiliteit. Niet voor niets is de naam ‘eb en vloed bodem‘ gekozen. Deze bodems hebben een geïntegreerd bewateringssysteem. Daarom hoeft u deze bodems nooit meer te beregenen. Door meer of minder water toe te voegen, stelt u de gewenste hardheid in. Op basis van ruim tien jaar ervaring heeft bmX Horse Products verschillende soorten paardenbakzand geselecteerd die samen de bodem vormen. Daardoor is de bodem stabiel en tegelijkertijd waterdoorlatend.

Country Fence is een stijlvol hekwerk als paardenomheining. Het gecreosoteerde grenenhout is niet aantrekkelijk voor paarden om in te bijten. Bovendien is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Het hekwerk heeft afgeronde hoeken en krijgt geen scherpe uitsteeksels bij eventueel breken. Een authentieke paarden omheining met een natuurlijke uitstraling krijgt u met onbehandeld eikenhout. De Ranche fence heeft een bijna Amerikaanse uitstraling door het heldere wit. Hier is kunststof gebruikt dat vier keer zoveel buigkracht heeft als hout.

DIENSTEN

  • Manegebodems
  • Paarden hekwerken
  • Stapmolen
  • Rijbakverlichting

TARIEVEN

WEBSITE

www.bm-x.nl

Contact Info

  • +31 (0) 630102031
  • info@bm-x.nl
Hertzstraat 38, Ede

Beschikbaarheid Tijd

Maandag
08.00 – 18.00 u
Dinsdag
08.00 – 18.00 u
Woensdag
08.00 – 18.00 u
Donderdag
08.00 – 18.00 u
Vrijdag
08.00 – 18.00 u
Zaterdag
08.00 – 18.00 u
Zondag
Gesloten